Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKaymakam Yönden Başkanlığında "Muhtarlar İle Buluşma Toplantısı"

Kaymakam Yönden Başkanlığında “Muhtarlar İle Buluşma Toplantısı”

İskenderun Kaymakam İskender Yöndenin başkanlığında, ilgili/yetkili kurum amirleri ve mahalle muhtarlarının da katılımlarıyla “Muhtarlar İle Buluşma Toplantısı” yapıldı.

Kaymakam Yönden Başkanlığında “Muhtarlar İle Buluşma Toplantısı”

İTSO Toplantı Salonu’nda, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2.Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Vekili SG Yüzbaşı İsmail Uçun, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Vekili Mehmet Altunal, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Genel Değerlendirmede Bulunuldu

Söz konusu toplantı kapsamında; Asayiş, güvenlik, huzur, eğitim, sağlık, altyapı, yol ve kaldırımlar, ulaşım, v.b. kamu hizmetlerinin işleyişine yönelik genel bir değerlendirme yapılmasının akabinde muhtarlar tarafından gündeme getirilen sorun yada ihtiyaçların giderilmesi noktasında çözüm odaklı istişare de bulunuldu.

Kaymakam Yönden Başkanlığında “Muhtarlar İle Buluşma Toplantısı”

Cumhurbaşkanı tarafından muhtarlara yönelik icra edilen toplantılar ile İçişleri Bakanlığı’nın talimatları gereğince ülkemiz genelindeki tüm il ve ilçelerinde uygulanmakta olan “Muhtarlar İle Buluşma Toplantısı” ve “Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” İskenderun’da düzenli bir şekilde gerçekleştirilmekte olup, kurum amirleri ve mahalle muhtarlarının da iştirakiyle, güvenlik ve huzur başta olmak üzere tüm kamu hizmetlerinin etkin ve nitelikli sunulması bakımından analiz yapılmaktadır.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER