Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKaymakam Yönden Kadına şiddeti kadınlara karanfil vererek "protesto" etti

Kaymakam Yönden Kadına şiddeti kadınlara karanfil vererek “protesto” etti

İskenderun Kaymakamlığı, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün de katılımıyla düzenlenen Kadına şiddetle mücadele günü etkinli kliğinde  Kaymakam İskender Yönden,  kadınlara karanfil dağıttı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla,Havuzlu Çarşıda açılan stantta ‘Kadına Yönelik Şiddet’e dikkat çekmek üzere hazırlanan broşürler dağıtıldı etkinliğe  İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman,katıldı

Etkinlikte kısa bir değerlendirme yapan Kaymakam Yönden; “Bir gün değil her gün buna dikkat etmenin gerek olduğunu düşünüyorum. Şiddetin kadını erkeği olarak da ayrımı yok aslında. Ama ne yazık ki bizdeki bu durumlar, daha çok dikkat çekmek ve bunun önüne geçmek için bu aktiviteleri yapmamızın gerek olduğunu düşünüyorum. Bizde karı-koca lafı vardır. Karı lafı kötü bir laf değildir. Kayseri’deki koca dağ olan Erciyes’in başındaki kar’dan dolayı kadın bizim başımızın tacıdır. Başımızın tacına zarar vermek hiçbirimizin hakkı değildir. Ama hatırlatmak, söylemek, gündeme getirmek gerekiyor. Bu yüzden bugün bütün hanımefendilere çiçek dağıtıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER