Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKaymakam Yönden'den Güvenlik Amirlerine Başarı Belgesi

Kaymakam Yönden’den Güvenlik Amirlerine Başarı Belgesi

İskenderun Kaymakamlığı, ilçede huzurun ve asayişin sağlanması noktasındaki başarılı hizmet ve çalışmaları görülen Amirler ile Komutanları Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in teşekkür belgesi verdiği güvenlik amirleriyle ilgili tören konusunda İlçe Kaymakamlığı’ndan şu paylaşım yapıldı:

“İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden, görevlerini titizlik ve hassasiyet ile ifa eden Birlik Komutanlarımıza ve Kolluk Kuvvetleri Amirlerimize başarı belgesi takdim etti. İlçemizde asayiş, huzur ve güvenin temin ve tesis edilmesiyle, bu ortamın devamlılığının sağlanması açısından hassasiyet göstererek vazifesini başarıyla sürdüren;

İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı Komutanı Dz. P. Kd. Alb. Ümmet Tosun, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Yusuf Yıldırım ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e tebrik ve teşekkürlerini ileten Kaymakam Yönden, başarı belgelerini de takdim ederek, mesleki hayatlarında ve tüm çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER