Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKaymakam Yönden'den Okul İdarecileriyle Eğitim Değerlendirmesi

Kaymakam Yönden’den Okul İdarecileriyle Eğitim Değerlendirmesi

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Sahil Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönem okul müdürleri ile istişare toplantısına katıldı.

Kaymakam Yönden’den Okul İdarecileriyle Eğitim Değerlendirmesi

İskenderun’daki anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okulların idarecileri ile bir araya gelen Kaymakam Yönden, değerlendirmelerde bulundu.

Okullardaki Sorun ve İhtiyaçlar Görüşüldü

İskenderun Kaymakamlığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada “İskenderun Sahil Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönem okul müdürleri ile istişare toplantısına; Kaymakamımız İskender Yönden´in yanı sıra İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve şube müdürleri Ali Haytaz, Ahmet Güven, Ahmet Yanmaz ve Önder Faruk Sarı ile tüm okul idarecileri katıldı. Toplantı esnasında; İlçemizde bulunan anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarımız ile eğitim merkezi olarak kullanılan yerlerin fiziki yapısı, güvenlik, temizlik ve hijyen durumu başta olmak üzere ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servisleri işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikleri, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim vb. konularda değerlendirme yapılarak, sorun ve ihtiyaç olarak gündeme getirilen konu yada konulara ilişkin çözüm odaklı istişare de bulunuldu.” ifadesine yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER