Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKaymakam Yönden'e ‘İskender ve Dünyası’ Konferansına Davet

Kaymakam Yönden’e ‘İskender ve Dünyası’ Konferansına Davet

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan ‘İskenderun Körfezi Antik Limanları Kültür Rotası’ konulu, ‘İskender ve Dünyası’ başlığı altındaki uluslararası konferansa, İMEAK DTO İskenderun Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Kaymakam İskender Yönden’i davet etti.

Kaymakam Yönden’e ‘İskender ve Dünyası’ Konferansına Davet

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ev sahipliğinde İskenderun Körfezi Antik Limanları Kültür Rotası’ konulu, ‘İskender ve Dünyası’ başlığı altında uluslararası konferans düzenlenecek.

‘İskender ve Dünyası’ Konferansı Ne Zaman?

İMEAK DTO İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetim Kurulundan oluşan heyetle, Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarette İMEAK DTO Şube Başkanı Kemal Kutlu, Kaymakam Yönden’e 27 Şubat 2020 günü saat:14.00’da gerçekleşmesi planlanan “İskender ve Dünyası” adlı konferansla ilgili bilgiler aktardı.

Başkan Kemal Kutlu, ‘İskenderun Körfezi Antik Limanları Kültür Rotası’ konulu, ‘İskender ve Dünyası’ başlığı altında düzenlenen uluslararası konferansın İMEAK DTO İskenderun Şubesi ev sahipliğinde yapılacağını kaydetti.

Konferansa Prof. Dr. Hatice Pamir, Prof. Dr. Robin Jane Fox, Prof. Dr. Oğuz Tekin, Dr. Angeliki Kottarıdı ve Prof. Dr. Neriman Şahin Güçhan’ın konuşmacı olarak katılacak. Başkan Kutlu, beraberindeki heyet ile Kaymakam İskender Yönden bir süre karşılıklı sohbet etti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER