Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKAYMAKAMDAN LGS DERECE ÖDÜLÜ

KAYMAKAMDAN LGS DERECE ÖDÜLÜ


Hatay’ın Belen ilçesinde Kaymakam Hayrettin Baskın LGS’de dereceye giren öğrenciyi okul idaresi, öğretmenleri ve ailesiyle birlikte makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Bahçeşehir Koleji Öğrencisi Naif Umut Randa’yı beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalim Kaçmaz, Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan, Beden Eğitimi öğretmeni olan Annesi Tülay Randa, yine Beden Eğitimi Öğretmeni olan babası Cuma Randa ve okul öğretmenlerini makamında kabul etti.

Naif Umut Randa, LGS’de Türkçe, Matematik, Fen, T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil derslerinde toplam 90 soruda 90 doğru yaparak, 500 tam puan ile 0,01 yüzdelik dilime giren ve Türkiye genelinde büyük bir başarı ile derece yaptı.

Kaymakam Baskın, İlçenin adının böyle güzel başarılarla anılması ile eğitim çıtasının yükselmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek Naif Umut Randa’nın lise ve üniversite hayatında da başarısının aynı şekilde devam etmesini temenni etti.

Erzin’de ‘Oklu Kirpi’ avcılarına ceza!

Öğrencilerinin başarısında emeği geçen öğretmenlere, Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan’a ve özellikle öğrencinin ailesine teşekkür eden Kaymakam Baskın, başarısından dolayı da öğrenciye ödüllendirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER