Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKayseri'de Yanarak Ölen Zehra ve Zeynep Açıkgöz Kardeşlerinin Cenazesi Hatay'da

Kayseri’de Yanarak Ölen Zehra ve Zeynep Açıkgöz Kardeşlerinin Cenazesi Hatay’da

Kayseri‘nin Yahyalı ilçesinde, elektrikli ısıtıcının devrilmesiyle çıkan yangında hayatlarını kaybeden Zehra ve Zeynep Açıkgöz kardeşlerinin cenazesi Hataya getirildi.

Kayseri’de Yanarak Ölen Zehra ve Zeynep Açıkgöz Kardeşlerinin Cenazesi Hatay’da

3 yaşındaki Zeynep Açıkgöz ve 2 yaşındaki Zehra Açıkgöz, annelerinin markete ekmek almaya gittiği sırada, elektrikli ısıtıcının devrilip kanepeyi tutuşturması üzerine çıkan yangında hayatlarını kaybetti. Otopsinin ardından Zehra ve Zeynep kardeşlerin minik naaşı toprağa verilmek üzere memleketleri Hatay’a gönderildi.

Kayseri’de Yanan Hatay’lı Kardeşlerden Geriye Sadece Oyuncakları Kaldı

Seydili Mahallesi Seyit Gazi Caddesi’nde Kader (22) ve Ahmet Açıkgöz (26) çiftinin oturduğu 3 katlı binanın giriş katındaki evde, saat 19.00 sularında meydana gelen olay ciğerleri yaktı. Baba Açıkgöz, özel bir şirkette vinç operatörü olduğu için işteydi. Anne Açıkgöz ise kızları evde tek bırarak ekmek almaya gitti.

Elektrikli ısıtıcının devrilmesi nedeniyle çıkan yangında hayatlarını kaybeden Zehra ve Zeynep kardeşlerden geriye sadece oyuncakları kaldı.

Kayseri’ye 3 Ay Önce İş için Gelmişlerdi

Kayseri’de elektrikli ısıtıcının devrilmesi nedeniyle çıkan yangında hayatlarını kaybeden Zehra ve Zeynep kardeşler, babalarının işi nedeniyle 3 ay önce Hatay’dan Kayseri’ye gelmişti.

Kader ve Ahmet Açıkgöz çifti, morg önünde zor anlar yaşadı. Ayakta güçlükle duran çifti, yakınları teselli etmeye çalıştı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER