Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıKedi Tırmanma Ağacı Çantaları ve Yavru Köpek Yaş Mamaları Kuryemama.com Sitesinde

Kedi Tırmanma Ağacı Çantaları ve Yavru Köpek Yaş Mamaları Kuryemama.com Sitesinde

Evimizin küçük dostlarına sağlayabileceğimiz imkânlar onların mutluluğu için önemlidir. Mutlu ve güvende hisseden hayvanlar daha uyumlu ve daha sağlıklı olurlar. Bu gibi gereksinimler için satışa sunulan kedi tırmanma ağacı, kedi taşıma çantaları ve diğer oyuncaklar, hayvanın ihtiyaçları düşünülerek tasarlanıyor.
Evcil hayvan sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıracak, hayvanlara da keyif verecek oyuncaklar, mamalar ve tüm gereksinimler özel olarak üretiliyor. Her biri sağlık onayından geçiyor ve özellikle mamalar üzerinde denetlemeler yapılıyor. Bağışıklık ve sindirim sistemini geliştiren her içerik farklı lezzetteki mamalara ekleniyor. Büyüme sürecine katkı sağlayan beslenme ve ihtiyaç tablosu hayvan severlerin ilgisini çekiyor.

Yavru Köpek Mamalarında Nelere Dikkat Edilmeli?

Dünyaya yeni gelmiş bir yavrunun henüz neye alerjisi olduğu bilinemez ya da damak zevkinin nasıl olduğuyla ilgili bir fikri yoktur. Bunun için mama denemeleri yapılabilir; yavrunun yaşı, cinsi, kilosu, alerjik durumu göz önüne alınarak en uygun olanı seçilebilir. Karnının doyması yavru köpekler için yeterli bir beslenme değildir. Dışkı kalitesi yedikleriyle ilgili doğru bilgi verir. Mide dostu içerikler yine bağırsak sağlığıyla birebir ilgilidir. Bunların yanında mamaların lezzetli olması, iştahla yemeleri için bir kriterdir.

En Çok Tercih Edilen Mamalar

Bağışıklık sistemini güçlendirici, vitamin ve mineralleri içinde barındıran paket mamalar yavrunun sağlığı için özel olarak formüle ediliyor. Daha önce köpek beslememiş kişilerin yeterli araştırma sonrası yavru köpek yaş mama aldığı görülüyor. En çok tercih edilenlerden olan bu mama türü yavrunun sıvı alımı için önemlidir. Doyarken su kaybını da önleyen yaş mamalar beslenmeyi destekleyici nitelikte hazırlanıyor.

Yavru Köpekler İçin Hangi Mama Tercih Edilmeli?

Kuzu etli, tahıllı, vitamin takviyeli yavru köpek yaş mama çeşitleri yavrunun ayına göre verilebiliyor. Dana eti, kuzu eti gibi protein ağırlıklı beslenme yavrunun büyümesinde hızlı etki ediyor. Çinko, Demir, Kalsiyum gibi minarelerin yer aldığı mamalar doğru bir beslenme düzeni oluşturuyor.

Proteinin kaslar, yağ asitlerinin tüyler, kalsiyumun dişler üzerinde üzerin de önemli bir etkisi vardır. Veteriner kontrolüyle kolayca yapılan muayene mama ihtiyacı ile ilgili önemli bilgiler verir. Hem besleyici hem ekonomik formül mamalar için küçük çapta bir araştırma yapmak gerekebilir.

Kedi Taşıma Çantaları Modelleri

Evden ayrılırken sahiplerine eşlik eden kedilerin konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacak kedi taşıma çantaları. Hem kedileri hem de sahiplerini düşünen bu çantalar, beraber ulaşım imkânı sağlıyor. Bu çantaların özelliği, kedilerin taşıma esnasında hava alabilmesini sağlayacak gözeneklerinin yeterli sayıda olmasıdır.

Renk ve model olarak farklı seçenekler sunuluyor. Uçak yolculuğuna evcil hayvanla çıkabilmenin prosedürlerine uygun olarak yapılır ve hem elde hem de sırtta taşıma rahatlığını sunar. Yavru ve yetişkin kediler için farklı boyutlarda hazırlanır ve şeffaf seçenekleri de vardır.

Kedi Tırmanma Ağacı Ne İş Yarar?

Küçük patilerin doğaları gereği tırmanma, tırmalama gibi ihtiyaçları vardır. Bunun için evde istenmeyen bazı davranışlar sergilemeleri mümkündür. Doğal olan bu ihtiyacı gidermek için de, kedilere özel üretilmiş kedi tırmanma ağacı vardır. Kedinin görebileceği bir alana koyulan ağaç, kedinin boyunu çok geçmeyecek şekilde olmalıdır.

Kedi Tırmanma Ağaç Fiyatları

Kedilerin sorun olabilecek içgüdüsel davranışlarını kontrol altına alabilmek tırmanma ağaçlarıyla mümkün olabiliyor. Tırnaklarını geçirerek eğlenceli anlar geçirmesini sağlayan bu ürün oldukça uygun fiyatlarda satılıyor.
Evcil hayvanların ihtiyaçlarına yönelik her türlü ürünün yer aldığı Kurye Mama, pek çok seçenek sunarak alışveriş imkânı sunuyor. Küçük dostunuzun gereksinimlerini bu sayfadan temin edebilirsiniz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER