Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayKenan Doğulu ve Beren Saat Çifti Yeni Yıla Hatay'da Aşkla Girdi

Kenan Doğulu ve Beren Saat Çifti Yeni Yıla Hatay’da Aşkla Girdi

Eşi Kenan Doğulu ile arasındaki buzları eriten Beren Saat, 2022 yılının ilk romantik paylaşımını Hatay’dan yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda sık sık boşanacakları yönündeki haberlerle gündeme gelen ancak sonrasında aralarındaki buzları eriten Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, şu sıralar aşklarıyla adeta düşman çatlatıyor.

Kenan Doğulu’nun Hatay’daki konserini en önde izleyen Beren Saat, sahneye çıkıp zaman zaman eşine danslarıyla eşlik ediyor. Kenan Doğulu, Hatay’da olmaktan çok mutlu olduğunu, çok güzel ağırlandıklarını ve Hatay’dan çok güzel anılarla döneceklerini belirtti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kenan Doğulu’yu Hatay’da görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Doğulu’ya Atakaş Hatayspor’un forma ve atkısı ile çiçek hediye eden Savaş, “Bu alanda gerçek sanatçıları ağırlıyoruz ve ilk sanatçı siz oldunuz. Enerjiniz bu soğuk günde içimizi ısıttı. Sizi burada görmek bizi çok mutlu etti. Yeni yıl şehrimize, ülkemize ve bölgemize sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirsin. Yeni yılımız kutlu olsun” dedi. Konsere binlerce Hataylının yanı sıra HBB yöneticileri, üniversite öğrencileri ve çevre illerden çok sayıda vatandaş katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER