Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaErzin"Kentimizin cazibesini arttıracağız"

“Kentimizin cazibesini arttıracağız”

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Erzin Seçim Koordinasyon Merkezi önünde Erzinli hemşehrilerine gerçek belediyecilik sözü verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, Lütfi Kaşıkçı, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Cumhur İttifakı Erzin Belediye Başkan Adayı Erhan Akı, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ile birlikte Erzinli hemşehrilerine hitap eden Öntürk; “Hükümetimiz Hatay’da tüm hak sahipleri için konut ve işyeri yapacak. Biz de Hatay’ımızda entegre olarak yolları, su ve kanalizasyon altyapısını yapacağız. Bakanımızın verdiği söz üzere Hatay’ımızda tüm hanelere doğalgaz ulaştırmak için 15 ilçemizde kısa süre içerisinde çalışma başlatacağız. Bakanlığımızın doğalgazı ilçelerimize getirmesinin ardından yollarımızı da kısa sürede asfaltlayarak koordine şekilde tüm hizmetleri tamamlayacağız. İnşallah Türkiye yüzyılında kalkınmış, her geçen gün gelişen bir şehri hep birlikte inşa edeceğiz. Hatay’ımızı alt ve üstyapısıyla gelişmiş kentler kategorisine yükselteceğiz ve kentimizin cazibesini arttıracağız. Tüm hizmetlerimiz için sizlerden tam destek bekliyoruz. 31 Mart’a az bir süre kaldı. İnşallah Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gerçek belediyecilik hizmetlerini Hatay’a ardı ardına kazandıracağız” şeklinde konuştu.

BAYRAKTAR: “DOĞALGAZ GELMEYEN İLÇE KALMAYACAK”

2002 yılında iktidara geldikleri dönemde yalnızca 5 ilde doğalgaz olduğunu hatırlatan Bakan Bayraktar; “Sayın Cumhurbaşkanımız tüm illerimize doğalgaz götüreceğiz dedi ve şu an tüm illerimizde 850’nin üzerinde ilçemizde doğalgaz altyapımız var. Karadeniz’de keşfettiğimiz doğalgazımız ile 1,5 milyon haneyi ısıtıyoruz. İnşallah keşiflerimiz de artacak. Hatay’ımızda da tüm ilçelerimize doğalgazı kazandıracağız. Burada en büyük görev de siz değerli halkımıza düşmektedir. Sizlere hizmet etmeye talip olan Mehmet Öntürk’e yetkiyi vererek 15 ilçemizde hizmetlerin önünü açarak Hatay’ımızın kalkınmasını sağlayacağız. Ben de her daim yanınızda olacağım” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER