Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporKerim Alıcı Altınordu'ya Transfer Oldu

Kerim Alıcı Altınordu’ya Transfer Oldu

Depreme Hatay’da yakalanan ve enkaz altından kendi çabalarıyla çıkan Kerim Alıcı, Hatayspor’un ligden çekilmesinin ardından altyapısında yetiştiği Altınordu’ya geri döndü.

Depremde enkazdan kendi çabasıyla çıkan Kerim Alıcı yuvaya döndü

Kerim Alıcı, Hatayspor’un 5 Şubat’ta iç sahadaki Kasımpaşa maçında forma giydikten sonra aynı gece 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketine Antakya’da yakalanmış, yıkılan Rönesans Rezidans’ın enkazından kendi çabalarıyla çıkmıştı.

“SEZONU EN İYİ ŞEKİLDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Yaşanan süreçten bir an önce çıkmak için birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu dile getiren Kerim Alıcı, “Ülkemizin başı sağ olsun. Yaşanan depremde birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Yetiştiğim kulüpte tekrar forma giymeme olanak sağlayan başta başkanımız Seyit Mehmet Özkan olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Yetiştiğim Altınordu’ya geri döndüm. Altınordumuzun başarısı için elimden geleni yapacağım. Sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız” diye konuştu.

Altınordu’nun kapısından girdikten sonra yaşadığı hisler konusunda genç futbolcu şunları dile getirdi: “Küçük bir çocuk olarak girdiğim yere yıllar sonra tekrar gelmek. Bazen anıların olduğu sokaklardan geçerken adımlar yavaşlar derler. Ben de aynı duyguları yaşıyorum. Şu anda çok heyecanlıyım. Bir an önce futbol oynamak istiyorum. Altınordu’yu zaten çok iyi tanıyorum. Bu sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız. Mutlu yarınlarımız olur İnşallah.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER