Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiKıbrıs'tan Türkiye'ye Gelemeyen Baba Ali Çelik'in Feryadı: "Oğlum Komada, Sesimi Duyarsa Uyanır"

Kıbrıs’tan Türkiye’ye Gelemeyen Baba Ali Çelik’in Feryadı: “Oğlum Komada, Sesimi Duyarsa Uyanır”

Adana‘da ikamet eden ve Kıbrıs‘a çalışmak için gittiği sırada coronavirüs tedbirleri nedeniyle Türkiye’ye dönemeyen inşaat işçisi Ali Çelik, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımda yatan 10 yaşındaki oğlu Bersan Deniz Çelik için devletten yardım istedi.

Kıbrıs’tan Türkiye’ye Gelen Baba Ali Çelik’in Feryadı: “Oğlum Komada, Sesimi Duyarsa Uyanır”

Ali Çelik, “Beni yoğun bakımdaki oğluma kavuşturun” açıklamasında bulundu.

Acılı Baba Ali Çelik Coronavirüs Nedeniyle Türkiye’ye Dönemiyor

İnşaat işçisi olan Ali Çelik, 4 yıldır belirli aralıklarla Adana’dan Kıbrıs’a çalışmak için gidiyor. Türkiye’ye en son 2 ay önce giriş yapan Ali Çelik, pandemi nedeni ile ülkesine dönemediğini kaydetti.

Adana’da ikamet ettiğini ve 17 Nisan 2020 tarihinde 10 yaşındaki oğlu Bersan Deniz Çelik’in 3’üncü kattan beton zemine düşerek ağır yaralandığını ifade eden Çelik,  oğlunun o tarihten bugüne Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğünü kaydetti.

Oğlu Bersan Deniz Çelik, 18 Nisan’dan Bu Yana Komada

18 Nisan’dan bugüne oğlunun koma halinde olduğunu dile getiren Ali Çelik, “Oğlum günlerdir komada, uyanmıyor. Ben burada mahsur kaldım. Belki yanında olsam, sesimi duysa uyanacak” diyerek, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine, “Devletimiz bana sahip çıksın, beni oğlumun yanına götürsün” dedi.

Çelik: Yanında Olsam, Sesimi Duysa Uyanacak

“Oğlum Bersan Deniz Çelik 3.kattan düşmesi sonucu yoğun bakımda yatmaktadır. Kendim Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde olduğum için yanına gidemiyorum. Belki yanında olsam sesimi duysa uyanacak. Buradan devletimize bana sahip çıkmasını istiyorum. Beni oğlumun yanına getirmelerini istiyorum. Burada mağdur oldum. Arkadaşlar herkesin yardımına ihtiyacım var. Bana ulaşmak isteyen büyüklerim, iletişim: 0533 876 75 29”

etiketler: adana, adana haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER