Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiKılıçdaroğlu Genel Merkezde Konuşma Yaptı

Kılıçdaroğlu Genel Merkezde Konuşma Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan‘a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, seçimleri işaret ederek uyardı: “Seçimler zamanında olacak. TBMM’de de YSK’da da seçim erteleme diye bir şey yoktur. YSK böyle bir talebi dile getirirse demokrasiye darbe talebi olur”

Partisinin genel merkezinde konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Seçimler zamanında olacak” dedi. 14 Mayıs’a dair konuşan Kılıçdaroğlu, “Seçim zamanında olacak. Seçim savaş dışında ertelenemez. savaş için bile TBMM karar verir. Anayasa madde 78 çok açık ortada. TBMM’de de Yüksek Seçim Kurulu’nda da (YSK) afet halinde seçimi erteleme diye olay yoktur, böyle bir yetki yoktur. Aklınızdan bile geçirmeyin. Bunu YSK talep ederse demokrasiye darbe talebiyle ortaya çıkmış olur” dedi.

Kılıçdaroğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u işaret ederek, “Bu vitaminsiz Goebbels bunu daha önce de yapmıştı. Türkiye Yüzyılı dediler, asrın felaketini konuşuyorlar. İletişim Başkanlığı, Erdoğan ne zaman batırırsa, yeni bir kavram servis etmeye başlıyor. Yaptıkları PR acizliklerini normalleştirme çabasıdır” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER