Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKilise Pederlerinden Patrik Yuhanna Yazıcı Ziyareti

Kilise Pederlerinden Patrik Yuhanna Yazıcı Ziyareti

Antakya Aziz Petrus ve Pavlus Rum Ortodoks Kilisesi Başkanı Fadi Hurigil ile Peder Jan Dellüller, İskenderun Aziz Nikola Rum Ortodoks Kilisesi Başkanı Can Teymur, Samandağ Aziz İlyas Rum Ortodoks Kilisesi Başkanı Dimyan Emektaş ile Peder Dimyan Yakupoğlu, Altınözü Sarılar Aziz Georgios Rum Ortodoks Kilisesi Başkanı Münir Balıkçıoğlu ile Peder Abdullah Papasoğlu ve Mersin Aziz Mihail ve Cebrail Rum Ortodoks Kilisesi Başkanı Cem Altıniş’ten oluşan heyet, Antakya ve tüm Doğu Rum Ortodoks Kilisesi Patriği 10’cu Yuhanna Yazıcı’yı ziyaret etti.

Kilise Pederlerinden Patrik Yuhanna Yazıcı Ziyareti

Hatay ve Mersin’den Lazkiye’ye giden heyet Antakya ve tüm Doğu Rum Ortodoks Kilisesi Patriği 10’cu Yuhanna Yazıcı tarafından sevinçle karşılandı. Başkan ve Pederlere refakatçilik görevini ise Diyakon Pavlos Orduluoğlu üstlendi.

Birçok Manastırı Gezdiler

Ziyaret esnasında düzenlenen programlara katılmanın yanı sıra özel bir ayine iştirak ettiler ve birçok Manastırı da gezdiler.

Kilise Pederlerinden Patrik Yuhanna Yazıcı Ziyareti

Samandağ Kilisesi Pederi Dimyan Yakupoğlu; “Ziyaretimizde bizlere yoğun ilgi gösteren, bizleri manevi bakımdan destekleyen, gerçek pederlik sevgisini esirgemeyen ve her daim bizlere ‘Evinize hoş geldiniz’ diyen Kadasetli Patriğimiz 10’cu Yuhanna’ya, bölgemiz cemaati adına teşekkür ederiz. Yüce Rabbimiz onu başımızdan eksik etmesin” değerlendirmesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER