Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberKırıkhan Belediyesi, Emniyet, Diyaliz ve Sağlık Çalışanlarına Maske Dağıttı

Kırıkhan Belediyesi, Emniyet, Diyaliz ve Sağlık Çalışanlarına Maske Dağıttı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında maske üretimine başlayan Kırıkhan Belediyesi, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un özel talimatları ile maskelerin dağıtımını yapıyor.

Kırıkhan Belediyesi, Emniyet, Diyaliz ve Sağlık Çalışanlarına Maske Dağıttı

Destek Hizmetler müdürlüğü tarafından maskeler, Sağlık çalışanlarına verilmek üzere Kırıkhan Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Tekiş’e, Emniyet mensuplarına verilmek üzere İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç’a, Diyaliz Hastalarına verilmek üzere Özel Kırıkhan Diyaliz Merkezi Sahibi Hüseyin Bankir’e verildi.

Başkan Yavuz’dan Coronavirüs Açıklaması

Başkan Yavuz;” Dünya liderimizin düsturu ile Belediye olarak bu virüs illetine karşı vatandaşlarımıza ve ilçemize bütün birimlerimizle eksiksiz her türlü tedbir çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz.

Seri üretimine başladığımızın maskelerimizi Mehmetçiklerimizden sonra her türlü övgü ve alkışı hakeden sağlık çalışanlarımıza, emniyet mensuplarımıza ve öncellik teşkil eden guruplar arasında yer alan hastalarımız için diyaliz merkezimize dağıtımlarını yaptık. Üretim ve dağıtım çalışmalarına devam edeceğiz.  Allah (c.c.) her türlü bela ve musibetlerden Ülkemizi ve Milletimizi korusun.

SİZİN SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR.”  sözlerine yer verdi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER