Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporKırıkhan Belediyespor Sporcu Arayışını Sürdürüyor

Kırıkhan Belediyespor Sporcu Arayışını Sürdürüyor

Spor alanında birçok başarıya imza atan Kırıkhan Belediyespor antrenörleri sporcu aramaya devam ederken, sporcular hafta sonları çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve sporcu Antrenörleri Gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora kazandırmak için yoğun mesai harcıyor.

Şuan kadar çeşitli branşlarda 3000’ in üzerinde genci ve çocukları sporla buluşturuldu. Belediyenin başarılı sportif çalışmaları sonucunda Karate dalında Avrasya şampiyonları,2.’lik Ve 3.lükleri, Türkiye ve İl Şampiyonları, 2. Ve 3.’leri çıkartıp 13 gencimiz milli sporcu unvanı kazandı.

Hedefimiz Olimpiyat Şampiyonları Çıkartmak

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Hamdolsun şuana kadar spor dalında birçok başarılara imza attık. Avrasya, Türkiye şampiyonlarından sonra hedefimiz Olimpiyat şampiyonları çıkartıp Milli sporcu sayımızı arttırmaktır. Bu potansiyel ve yetenek bizim evlatlarımızda var.

Çeşitli branşlarda antrenörlerimiz yoğun çalışmalarına devam ediyor. Yaptıkları başarılı çalışmalarla son bir haftada 30 evladımızın kaydını yapıp spora kazandırmışlardır.

Bütün spor hocalarıma özellikle evlatlarını bizlere emanet eden velilerimize, üstün gayret gösteren sporcu gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER