Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKırıkhan da 2. Kez Düzenlenen Etkinliğe 400 Sporcu Katıldı

Kırıkhan da 2. Kez Düzenlenen Etkinliğe 400 Sporcu Katıldı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Kırıkhan Belediyesi 4 dalda, çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla 2. Spor etkinliğini düzenledi.

Kırıkhan da 2. Kez Düzenlenen Etkinliğe 400 Sporcu Katıldı

Düzenlenen programa, Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel sekreteri Neşe Gündoğan, yönetim kurulu üyesi Bilal Porsun, İlçe Milli Eğitim müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, Antrenörler ve 400 sporcu ile sporcu velileri katıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte Karate dalında Milli olan sporcular, Ahmet Gündüz, Birsen Ateş ve Hüsnü Nabhan’a özel ödülleri verildi.

400 Sporcuya Eşofman ve Spor Ayakkabı Hediye Edildi

Milli sporcuların haricinde ayrıca, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Kırıkhan Belediyesi tarafından 400 sporcunun tamamına eşofman takımı ve spor ayakkabıları hediye edildi.

Kırıkhan da 2. Kez Düzenlenen Etkinliğe 400 Sporcu Katıldı

Programda Kırıkhan Belediyesi spor kulübü bünyesinde bulunan Badmintons, Voleybol, Karate ve Basketbol olmak üzere dört spor dalında çeşitli gösteriler düzenlendi.

Konuyla iliği açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Öncelikle İlçemiz sporcularına vermiş oldukları önem ve desteklerden dolayı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi başkanı, genel sekreteri ve bütün yönetim kurulu üyelerine ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kaymakamımız Zafer Karamehmetoğlu’na ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan’a teşekkür ederim.

Kırıkhan da 2. Kez Düzenlenen Etkinliğe 400 Sporcu Katıldı

Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Ülkemizin geleceğine sahip çıkabilmek ve yavrularımızı kötü alışkanlıklardan koruyabilmek için yaptığımız sportif faaliyetler hamdolsun çok güzel neticeler vermiştir. İlçemizden Avrasya, Türkiye şampiyonları çıkartıp Milli takımımıza sporcular kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.

Kapalı antrenman spor salonumuzda değerli antrenörlerimizin gayretli çalışmaları ile 400 sporcumuz spor eğitimi görmektedir. Futbol, yüzme ve birçok spor dalında olmak üzere ilçemizde şuan 3000’e yakın sporcumuz bulunmaktadır. Hedefimiz ilçemizden olimpiyat şampiyonları sporcular çıkartmaktır.

Kırıkhan Belediyesi olarak Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile birlikte bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 4 daldaki spor etkinliği hayırlı olsun. Sporcularımızın yetişmesinde, böyle güzel etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Program sporculara çeşitli ikramların sunulması ile sona erdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber
Diğer güncel Kırıkhan haberleri için: Kırıkhan Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER