Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKırıkhan Meclisi’nden Gölbaşı’ndaki Meranın Hazineye Devredilmesine Onay

Kırıkhan Meclisi’nden Gölbaşı’ndaki Meranın Hazineye Devredilmesine Onay

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclis salonunda Gölbaşı mahallesinde gerçekleştirilecek proje için Belediye Meclis üyeleri ile olağan üstü Meclis toplantısı yaptı.

Kırıkhan Meclisi’nden Gölbaşı’ndaki Meranın Hazineye Devredilmesine Onay

Gölbaşı Mahallesinde hayata geçecek proje olan Başpınar mahallesine ait Gölbaşı mahallesine yakın olan 80 dönümlük arazinin Mera alanından çıkartılıp hazineye devredilmesi talebi  Meclisin oylarına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Gerekli Yazışmalar Gönderildi

Başkan Yavuz “ Gölbaşı mahallemizde hayata geçireceğimiz proje ilçe turizmi açısından da büyük önem arz etmektedir.

Milli parklar genel müdürlüğü ile yapmış olduğumuz toplantı sonrasında Başpınar mahallemize ait Gölbaşı mıntıkasına yakın bölgedeki 80 dönümlük arazi şuanda mera halinde. Bizler mera halinde ki bu arazinin hazineye devri konusunda talepte bulunmamız gerekiyordu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza gerekli yazışmalar gönderilmiş durumda.

Kırıkhan  Turizmi Canlanacak

Gölbaşı mahallemizde hayata geçireceğimiz projenin ilk etabında Eğitim kampı şeklinde düşünülüp; 8 Adet Turizm odaklı ev, Sosyal Tesis, Gözlem Kulesi, Yürüme alanı, İskele alanı gibi fiziki projelerin hayata geçirilmesini hedefliyoruz.

Projemizin hayat geçmesi ile dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayacaktır.

Bu projemizde bizlere büyük destek veren Hatay Milletvekilimiz Doç.Dr. Sayın Hüseyin Yayman beye ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Kırıkhan Meclisi’nden Gölbaşı’ndaki Meranın Hazineye Devredilmesine Onay

Projemiz Milli parklar genel müdürlüğü tarafından tamamlanmak üzere. 3 Boyutlu olarak hazırlanacak projemizi sizlerle ve tüm kamuoyuyla paylaşacağız.

Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca projede oy birliğini sağlayan ve meclisimizde gurubu bulunan siyasi partilerimizin meclis üyelerinin hepsine teşekkür ederim.” ifadesinde bulundu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER