Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanKırıkhan Şantiye alanına döndü

Kırıkhan Şantiye alanına döndü

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, söz verdiği gibi Kırıkhan’ı çok kısa bir sürede ayağa kaldırmaya kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Vira bismillah diyerek kolları sıvayan Başkan Ömer Erdal Çelik, belediyenin bütün birimlerini sahaya sürüp şehrin her alanını şantiye alanına çevirerek şehri ayağa kaldırma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Bu bağlamda Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik’in talimatları doğrultusunda, Kırıkhan Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından General Şükrü Kanatlı caddesi’nde, Avukat  Feyzullah Kıyıklı caddesi’nde, Şehit Erdoğan Karaoğlu caddesi’nde, ve Gündüz Mahallesi Şehit Gülşah Güler ortaokulu etrafında günlük olarak rutin yol süpürme, çöp toplama, mıntıka temizliği ve yol sulama çalışmalarına devam ediyor.

 

Fen işleri müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından Tayfur Sökmen bulvarı’nda orta refüjlerde Bakım ve onarım çalışmaları, İsmail Turan bulvarı’nda asfalt yama ve yol onarım çalışmaları ile birlikte şehrin ihtiyacı olan bütün cadde ve sokaklarında asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

 

Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler halkımızın huzur ve refahı için duygu sömürüsü yaparak dilencilik yapan dilencilere göz açtırmıyor. Yapılan çalışmalarda Reyhanlı kavşağında dilencilere karşı operasyon yaparak gerekli yasal müeyyidiler uygulandı.

 

Yine belediye park bahçe müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından şehrin bütün cadde ve sokaklarında, refüjlerde çim biçme, çim ve ağaç sulama, çiçek ekimi ve yeşillendirme çalışmalarına günlük rutin olarak devam ediyor

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER