Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKırıkhan Ticaret ve sanayi odasına yeni Bina

Kırıkhan Ticaret ve sanayi odasına yeni Bina


Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hali İbrahim Cesur, yeni bina kazandırmak için çok önemli bir adım attıklarını açıkladı.
Kırıkhan çevre yolunda 1850 metrekare arsa satın aldıklarını ifade eden KTSO Başkanı Hali İbrahim Cesur yapılaşması bakımından günden güne hızla gelişmekte olan ve yeni açılacak olan organize sanayi için Kırıkhan’ın daha yeni ve modern bir binaya ihtiyaç olduğunu söyledi.
Mıcırın neden olduğu kazayı Ucuz Atlattı!
Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. İbrahim Cesur oda üyelerine daha kaliteli hizmet verecek yeni bina için arsayı satın aldıklarını belirterek “Yapılacak olan yeni binamızda park sorunu yasamayacak. Konferanslar yapılabilecek 500 kişilik salonu, dışarıdan gelecek üyeleri ağırlamak için misafirhane, kurslar düzenlenebilecek derslikler bulunacak” dedi.
Arasa maliyetinin 900 bin lira olduğunu da açıklayan başkan Hali İbrahim Cesur üyelerin vermiş olduğu destekten dolayı da teşekkür ederek bu yapılacak hizmetin Kırıkhan’a kalıcı hizmetlerden biri olacağını sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER