Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKırıkhan Türkü Gecesine Muharrem Temiz Konuk Oldu

Kırıkhan Türkü Gecesine Muharrem Temiz Konuk Oldu

BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) Hatay Şube Başkanı Musa Göçer tarafından Kırıkhan MYO Konferans salonunda gerçekleşen türkü gecesine Türk Halk müziği TRT sanatçısı Muharrem Temiz konuk oldu.

Kırıkhan Türkü Gecesine Muharrem Temiz Konuk Oldu

Kırıkhan türkü gecesine katılım yoğun oldu.

Halil İbrahim Fırtına, Ahmet Melik Çelik, Tuğrul Avcıoğlu ve Feyzullah Göncü, Muharrem Temiz’den önce sahne alarak türküleri ile dinleyecileri hayran bıraktı.

Kırıkhan türkü gecesinin sunumunu Musa Göçer yaptı. Musa Göçer, geceyi şiirlerle harmanlandı ve sahne alan her arkadaşını onlara özel yazdığı şiirleri okuyarak sahneye çağırdı. Kırıkhan türkü gecesinin sonunda Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Kumlu Beledi ye Başkanı Mehmet Deli ve Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, Musa Göçer tarafından sahneye davet edildi.

Kırıkhan Kaymakamı tarafından TRT sanatçı Muharrem Temiz’e plaket verildi. Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu yaptığı kısa konuşmada gecede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kırıkhan Türkü Gecesinde Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

Kırıkhan Türkü Gecesine Muharrem Temiz Konuk Oldu

BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) Hatay Şube Başkanı Musa Göçer “Kırıkhanımız ın sanatla daha da güzelleşeceğine olan inancımız tamdır. Gecede emeği geçen yol arkadaşlarıma özellikle Karataş İlkokulu Müdürü sevgili dostum Halil İbrahim Fırtına ya çok teşekkür ediyorum. Gecenin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Cahit Ayazhan’a Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’ye salonun tahsisi konusunda bizlere yardımcı olan MKÜ Rektörü Hasan Kaya’ya desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Afişlerimizi hazırlayan Kırıkhan Belediyesine ve gecemize misafir olan İlçe Kültür Müdürümüz Mehmet Demir’e teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler de kurumların desteğinin yanımızda olması çok önemli. Ekip arkadaşlarımla birlikte dernek olarak ülke çapındaki ünlü isimleri sürekli Kırıkhan’da ağırlayarak insanımızın gerçek sanatçıları canlı izlemesine vesile olmayı hedefliyoruz. Bu tür çalışmalar la ilçemizin sanat aktivitelerinin hızla artacağını ve diğer ilçelerin gerisinde kalmış olan sanatsal faaliyetlerin bu güzel etkinliklerle ivme kazanacağını düşünüyoruz. Bu gecenin en güzel yanı bana göre birlik ve beraberlik gecesine dönüşmüş olması. Bu bizim en önemli ilkemizdir. Bu manada şahsen ziya ret edip davet ettiğimiz bütün siyasi parti mensuplarının gecede olması bizi onurlandırmıştır. Gecemize şahsen misafir olan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı İsmail Savaşır’a, İYİ Parti İlçe Başkanı Kemal İmren’e ve Has sa İyi Parti İlçe Başkanı Şemsettin Arık’a çok teşekkür ediyorum. Bütün partilerimizin kadın kollarından yapılan katılım ise ayrı bir onurdu bizim için.Sanatın toplumsal bir bağ olduğunu bir kez da ha göstermiş olmanın onurunu yaşıyoruz. Gecemize desteklerini esirgemeyen Özova Group, İlker Çalışkan İnşaat ve Sigorta Yelpazesine teşekkür ediyorum. Bu konserin halka açık ve ücretsiz gerçekleşmesinde onların bu destekleri elimizi güçlendirdi. Yürek ten teşekkür ediyor ticari hayatlarında başarılar diliyorum Misafirimizi ağırlayan Kırıkhan Öğretmen Evi yöne timine ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kerkük Türküleri Gecesi de Yapılacak

Göçer,“Çalışmalarımıza Kerkük Türküleri gecesi düzenleyerek devam etmeyi planlıyoruz. Bu çalışmalarımıza ara vermeden devam edip ilçemizi sürekli sanatla iç içe bir yöreye dönüştürmeyi planlıyoruz. İlk kez böylesine yoğun katılımlı bir geceye dönüşen etkinliğimizin en önemli unsuru dinleyicilerimizi buradan selamlıyor onları ağırlamaktan onur duyduğumuzu bilmelerini istiyoruz” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER