Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKırıkhan Zabıtaları, 65 Yaş Üstü Vatandaşların Alışverişlerini Yapmaya Başladı

Kırıkhan Zabıtaları, 65 Yaş Üstü Vatandaşların Alışverişlerini Yapmaya Başladı

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri  tarafından coronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılanıyor ve alışverişleri yapılıyor.

Kırıkhan Zabıtaları, 65 Yaş Üstü Vatandaşların Alışverişlerini Yapmaya Başladı

İçişler Bakanlığı tarafından 65 yaş üstü vatandaşlarımıza getirilen sokağa çıkma sınırlandırılması kapsamında Kırıkhan Belediyesi Zabıta ekipleri, sokakta bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara evlerine dönmeleri konusunda refakat çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kırıkhan’da 65 Yaş Üstü Vatandaşların Alışverişleri Yapılıyor

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; “ Dünyayı tehdit eden Koronavirüsü (Kovid-19) tehdidi nedeniyle İçişleri Bakanlığımızın 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın sokağa ve park gibi yerlere çıkmalarının kısıtlanması genelgeleri doğrultusunda ki çalışmalarımızı tüm hassasiyetimizle sürdürüyoruz.

65 Yaş üstü büyüklerimizin bütün ihtiyaçları ve market alışverişleri Belediyemiz tarafından yapılıp makbuzları da teslim etmek kaydıyla evlerine kadar götürülüp teslim edilecektir.

Kırıkhan Zabıtaları, 65 Yaş Üstü Vatandaşların Alışverişlerini Yapmaya Başladı

Değerli büyüklerimizin, sevdikleri, eşleri, çocukları ve torunları için evde kalmalarını ihtiyaçları için Belediyemizin 0 326 344 10 59 numaralı irtibat hattını aramalarını önemle rica ediyoruz.” denildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER