Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanKırıkhan'da Mide balonu ameliyatı

Kırıkhan’da Mide balonu ameliyatı

Kırıkhan Devlet Hastanesinde ilk kez kilo almayı önleyici “Mide içine balon yerleştirme” ameliyatı yapıldı
Hatay il sağlık müdürlüğü gelişmeyi şöyle paylaştı:
Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde bir ilk..
Kırıkhan Devlet Hastanemizde ilk kez İNTRAGASTRİK (Mide içerisine şişirilebilir Balon yerleştirilmesi) operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
Uzun süredir yaptığı diyetlerle ve denediği birçok yöntemlerle fazla kilolarından kurtulamayan ve hayat kalitesi her geçen gün düşen hastamız, Kırıkhan Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğimize başvuruda bulunarak yaşadığı şikayetleri dile getirdi. Genel Cerrahi uzman doktorlarımızın yaptığı tetkik ve tahliller sonrasında herhangi bir sorunu olmayan ve tahlilleri temiz çıkan hastaya İNTRAGASTRİK operasyonunun uygulanılmasına karar verildi.
İNTRAGASTRİK Operasyonunu, hastanemiz Genel Cerrahi Op. Dr. Onur ZAMBAK, Genel Cerrahi Op. Dr. Burak YAVŞAN ile birlikte başarıyla gerçekleştirildi. Hastamız gerekli istirahatlerinin ve kontrollerinin tamamlanmasının ardından, sağlıklı ve mutlu bir şekilde hastanemizden taburcu edildi.
İNTRAGASTRİK Operasyonları, hastanemiz Genel Cerrahi Polikliniklerinde operatör doktorlarımızın değerlendirmeleri sonrasında boy-kilo endeksi ve diğer tetkiklerinde herhangi bir sıkıntı ve sorunu olmayan hastalarımıza uygulanmaya devam edecektir”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER