Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKırıkhan’dan Geçici Asker Bilgilendirmesi: “Sosyal Medyaya İtibar Etmeyin!”

Kırıkhan’dan Geçici Asker Bilgilendirmesi: “Sosyal Medyaya İtibar Etmeyin!”

Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan’da geçici olarak bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline yönelik bilgilendirmede bulundu. İlçe idari amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Başkan Yavuz ve Karamehmetoğlu, geçici olarak barınmakta olan Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin ihtiyaçlarının eksiksiz olarak karşılandığını, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda gösterilen bilgi kirliliğine itibar edilmemesi gerekliliğini ifade etti.

Kırıkhan’dan Geçici Asker Bilgilendirmesi: “Sosyal Medyaya İtibar Etmeyin!”

“Kısa Sürede İhtiyaç Duyulan Malzemeler Karşılanıyor”

Kaymakam Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Yavuz ” Belirtilen eksiklikler en kısa sürede giderilmektedir. Anında yapılamayan ancak kısa sürede çözülen konular olabiliyor, onu da kısa sürede çözümlüyoruz. Türk Devleti güçlü bir devlettir,  vatanı uğruna canını, kanını herşeyini feda eden güvenlik güçlerimizin hiçbir şeyi eksiksiz kalmıyor. Kurulan bir komisyon ihtiyaç duyulan malzemeleri tespit ediyor, bunun teminini sağlıyor ve en kısa sürede ihtiyaç duyulan askeri birliğe teslim ediliyor. Askerlerimizin hiçbir eksiği bulunmamaktadır. “ifadesinde bulundu.

“Sosyal Medyada Yanlış Anlaşılabilecek Paylaşımlar Yapılıyor”

Karamehmetoğlu ve Yavuz ” Ancak sosyal medya üzerinden yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek paylaşımlar yapılmaktadır. İyi niyetle yapılan ama maksadı aşan paylaşımlara itibar edilmemeli. Her konuda halkımız bilgilendirilmektedir.  İhtiyaç hali olursa elbetteki her konuda yardımlarını esirgemeyen halkımızı göreve davet ederiz. Ancak şu anda herhangi bir eksiklik söz konusu değildir” dedi.

Türkiye, ‘Tek Yürek’ Bahar Kalkanı Harekâtını Destekliyor

Kırıkhan’dan Geçici Asker Bilgilendirmesi: “Sosyal Medyaya İtibar Etmeyin!”

İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz “Kahraman askerlerimiz vatan ve millet savunması uğrunda canlarını hiçe sayarak büyük bir özveriyle mücadelelerini sürdürüyorlar,  Devletimiz operasyondaki askerlerimize maddi manevi her türlü desteği veriyor.  Milletimiz de ordusunun yanındadır. Türkiye, ‘tek yürek’ Bahar Kalkanı Harekâtını destekliyor.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER