Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKırıkhan’ın 51 Fabrika, Okul ve Cami Projesi “OSB” için Başlangıç Düdüğü Çalındı

Kırıkhan’ın 51 Fabrika, Okul ve Cami Projesi “OSB” için Başlangıç Düdüğü Çalındı

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan OSB konusunu Valilik İskenderun çalışma ofisinde ziyaret ettiği Hatay Valisi Rahmi Doğan’la görüştü.  Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş’ın da yer aldığı görüşmede Kırıkhan için büyük önem arz eden Kırıkhan OSB ile ilgili parselasyon, alt yapı projesi ve altyapı çalışmalarını başlatılması konusunda start verildiği duyuruldu.

Kırıkhan’ın 51 Fabrika, Okul ve Cami Projesi “OSB” için Başlangıç Düdüğü Çalındı

Başkan Yavuz; “ Bugün Valimiz Sayın Rahmi Doğan bey, Şahsım ve Sanayi ve Ticaret odası Başkanımız Sayın Numan Bölükbaş ile birlikte yaptığımız görüşmelere neticesinde, Kırıkhan için büyük önem arz eden Kırıkhan OSB ile ilgili parselasyon, alt yapı projesi ve altyapı çalışmalarının başlatılması konusunda start vermiş bulunmaktayız.

Allah’ın (c.c.) izniyle Ceylanlı mahallemizde 860 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Kırıkhan OSB projesinin hayata geçmesiyle birlikte 51 Fabrika, Okul ve Cami yapılacak. Bu projeyi mümkün olan en kısa süre içerisinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz.”

Kırıkhan Ekonomisi Canlanacak

Kurulacak olan Fabrikalarımız ile birlikte Kırıkhan Ekonomisi canlanacak ve ayrıca 3000 kişiye istihdam sağlanarak ilçemizde işsizliğe büyük oranda son vermiş olacağız. Hayırlı olsun Kırıkhan.

Kırıkhan OSB çalışmalarının her alanında destek olan Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bütün Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimiz sayın Rahmi Doğan’a, her daim yanımızda olup bu proje için yoğun mesai harcayan Kırıkhan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımız Sayın Numan Bölükbaş’a, girişimci iş adamlarımıza kısaca emeği geçen herkese şahsım, ilçem ve hemşerilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER