Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıKırışıklık Karşıtı RevineStick

Kırışıklık Karşıtı RevineStick

Özel bir teknikle cilde sürülenrevine stick pürüzsüz bir görünümde katkı sağlar.  Kırışıklık karşıtı etkisiyle geniş bir kitle tarafından kullanılmaktadır.

Kırışıklık Karşıtı RevineStick

Göz çevresinde çeşitli nedenlere bağlı olarak torba ve kırışmalar olabilir. En ince deri bu alanda olduğu için en kolay zarar gören de bu kısımda olacaktır. Kullandığınız revine stick ile beraber cilt yapınızda göz çevrenizde aydınlanma meydana gelebilir. Çünkü kırışıklıklarda en etkili yöntemlerden biri beslenme ve yaşa bağlı oluşumları engellemeye yönelik sticklerdir.

Kullandığınız stick, özellikle masaj tekniğine göre uygun şekilde ayarlanmıştır. Bu teknik nedeniyle stick yanak bölümünden yukarı doğru masaj hareketleri ile kullanım yapılabilir. Tam etki alabilmeniz için stick ürününü bastırarak aşağıdan yukarı doğru sürmeniz gerekmektedir. Sadece yanak bölgesi değil,  aynı zamanda çene kısmı da masajla beraber ürün kullanımı için idealdir.

Orijinal ürün satışı yapılan resmi satış platformumuzda, ürünü hologramlı ve hızlı kargo artılarıyla elde edebilirsiniz.  Stick üzerindeki hologram sayesinde ürünle alakalı kayıtları elde edebilirsiniz.  Hangi tarihte üretildiği, üretim yeri gibi detaylar, güvenli kullanım için uygundur.Revine sipariş verdikten sonra bu hologramı kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.

Revine Stick, yüz kısmında gerginleştirici etki yaparken stick üzerindeki baskılı sürüş masaj tekniğinden faydalanır.Hafif bastırarak kan akışında oluşan hareketlenmeleri artıya çevirmek mümkündür.  Oldukça pratik şekilde süreceğiniz roll on manuel uygulama kolaylığı da sağlamaktadır.

Stick ürün boyun çevresi için kullanılabilen masaj etkisi de olan gerginleştirici bir formüle sahiptir. Kulak etrafına da kullandığınızda rahatlatıcı etkisi görülecektir. Ürünle alakalı olarak iletişim hatlarımızdan detay öğrenebilir ve daha çok bilgi alabilirsiniz.

Gözeneklerden İçeri Gelen Etki

Cilt yapısı gözenek ve tabakalardan oluşur. Bu kısımlara etki etmek üzere kullanacağınız roll on, masajla beraber gözeneklerden içeri girecektir. İster sabah tek gece tek,  isterseniz sabah akşam iki kere kullanabilir ve gözenekleri besleyen etki yaratabilirsiniz.  Ürün kadınlar ve erkekler için uygun bir kullanım sunar. Ayrıca makyaj altı olarak kullanmak isteyenler için de on on beş dakika önceden bu ürünü sürebilirsiniz. Gergin bir cilt yapısına fayda ettiği için makyajınızın güzel görünmesine de fayda edecektir.

Hangi Ürünü Kullanmalı?

İçerik açısından stick form her pakette aynıdır ve çoklu alımlarda 3 ve 5 tane olanları seçerseniz bir tane de hediye verilmektedir.Burada hem revine fiyatı hem de kargo ücreti bu çoklu alımda yoktur, fakat tek ve iki tane olan setlerde revine stick ürünü kargo ücretli şekilde satılmaktadır.

Sipariş süreci açısından kendi belirlediğiniz pakette kargoda karşı ödemeli şekilde işlem yapılabilir.  Kapıda ödeme yaparken ürün paketini kontrol edebilirsiniz. Nakit işlemlerde ürünü açmadan ezilme veya kırılma olduğuna bakabilirsiniz.  Toplam teslimat süresi genellikle 2 veya 3 gündür.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER