Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiKışın Tadı “Bolu Masal Evleri”nde Çıkar

Kışın Tadı “Bolu Masal Evleri”nde Çıkar

Kışın kaçamak yapmak için en uygun ve en masalsı yerlerden olan Bolu Masal Evleri hakkında sizler için bilgi topladık.

Kışın Tadı “Bolu Masal Evleri”nde Çıkar

“Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalından ilhamla tasarlanan Abant Yeşil Ev Masal Evleri, yemyeşil bahçe manzaraları eşliğinde keyifli bir tatil vadediyor. Her biri farklı konseptlerde dekore edilmiş sevimli evleri (Meraklı Ev, Utangaç Ev, Ağaç Ev, Neşeli Ev, Hayal Ev, Öfkelinin Evi vb.) ve güler yüzlü personelleriyle misafirlerine masal tadında bir tatilin kapılarını aralıyor.

Kışın Tadı “Bolu Masal Evleri”nde Çıkar

Ahşap bungalovlarında misafirlerin ihtiyaç duyabileceği pek çok olanağa sahip olan tesiste, sabahları leziz bir köy kahvaltısı ile güne başlayabilir, Abant Yeşil Ev Restaurant’ta Türk mutfağının seçkin lezzetleriyle buluşabilirsin. Tesiste, 24 saat resepsiyon hizmetinin yanı sıra kablosuz internet bağlantısı ve ısıtma olanakları da mevcut. Abant’ın yeşilliklerle çevrili konumuyla her mevsim göz kamaştıran manzaralar sunan tesis, Abant Gölü’ne 15 km mesafede yer alıyor.”

Kışın Tadı “Bolu Masal Evleri”nde Çıkar

Bolu Masal Evlerine Evcil Hayvan Kabul Edilmiyor

Abant Yeşil Ev Masal Evleri, odalarına giriş, saat 14:00’ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12:00’dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.

Kışın Tadı “Bolu Masal Evleri”nde Çıkar

 

Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2 + 2 veya 3 + 1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Kışın Tadı “Bolu Masal Evleri”nde Çıkar

Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER