Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKİTAP HEDİYELİ KAN BAĞIŞINA İLGİ

KİTAP HEDİYELİ KAN BAĞIŞINA İLGİ

Bir Kırtasiye firması ile Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği ‘Kan ver, hayat ver’ kan bağış kampanyasına müşteriden, personele çok sayıda duyarlı vatandaş yoğun ilgi gösterdi,
bağışçılara ayrıca kitap hediye edildi.

Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi Kan Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası için Kırtasiye dükkanı içerisinde mobil kan alma istasyonu oluşturuldu.
Kırtasiye firması yetkilisi
Kırtasiye müşterileri ve ilgi gösteren duyarlı vatandaşların sabah saatlerinden itibaren katkı verdiği ‘Kan ver, can ver’ kan bağışı kampanyasında kan veren dönerlere kitap hediye edildi.

Kan bağışında bulunan vatandaşlar, kan vermenin önemine dikkat çekerek “Kan vermek çok güzel, kendinizi de rahat hissetmenizi sağlıyor. Ayrıca hayat da kurtarabiliyorsunuz. Herkese tavsiye ediyoruz” dediler.

Kırtasiye firması yetkilisi de çok güzel sosyal hizmet projelerine imza attıklarını belirterek “Kızılay ile birlikte de ortak bir paydada buluştuk. İnsanlık ve kan verme adına çok güzel bir hizmet sunduk. Değerli okurlarımıza, müşterilerimize teşekkür ediyoruz. İlgi de gayet güzel oldu. Kan ver hayat kurtar” diye konuştu.

Sabah saat 09.30’da başlayan kan bağışı akşam saat 18.30’a kadar sürdü ve toplamda 110 ünite kan bağışı gerçekleştirildiği bildirildi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER