Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözükitap sevgisi engel tanımıyor

kitap sevgisi engel tanımıyor

Altınözü 2. Kitap Fuarına öğretmenleri nezaretinde gelen öğrenciler renkli görüntüler oluştururken Kansu İlkokulu öğrencileri arasında yer alan engelli öğrencinin öğretmeni Seher Zan ile birlikte tüm stantları dolaşırken adeta gözlerinden okunan mutluluk gören herkese kitap sevgisi engel tanımıyor dedirtti.

Öğrencilerini bir an olsun yalnız bırakmayan ve engelli öğrencisi ile ziyaret süresince yakından ilgilenen Seher Öğretmen tüm ziyaretçilerin takdirini kazandı.

Öğrencileri ile kitap fuarında oldukça keyifli zamanlar geçirdiklerini belirten Kansu İlkokulu Öğretmeni Seher Zan;” Kitap okumayı çok seven bir sınıfa sahip olmanın verdiği haklı gururu yaşıyorum. Her çocuğumuzun bilgiye ulaşma hakkı vardır. Engelli öğrencimin bu tür etkinliklere katılımı benim için çok değerli. Engelli öğrencilerimizin kültürel etkinliklere katılımını artırmak için çalışıyoruz. Onların mutluluğu bizler için çok önemli. Her öğrencimin  benim için çok önemli olduğunun altını çizerek böylesine başarılı bir organizasyona imza atan herkese öğrencilerim ve kitap severler adına teşekkür ediyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER