Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitim“Kızılay Gençlik Kampı Öğrencilere Keyifli Anlar Yaşatıyor”

“Kızılay Gençlik Kampı Öğrencilere Keyifli Anlar Yaşatıyor”

Türk Kızılay’ı, yoğun ders programlarını ve sınavlarını geride bırakan öğrencileri, Arsuz Uluçınar Gençlik Kampında buluşturdu.

Türk Kızılayı, İstanbul Heybeliada, Ankara Çamkoru, Osmaniye Aslantaş, Hatay Arsuz Uluçınar, Aydın Efeler ve Trabzon Doğu Karadeniz Gençlik Kamplarında yurdun dört bir yanından gençleri yaz tatili için bu kamplarda bir araya getirdi.

Türk Kızılay’ının yurt genelindeki kamplarından birisi de Hatay Uluçınar Gençlik Kampında öğrencilerle bir araya geldi. Kızılaycılık, İlk yardım eğitimleri, halk oyunları, iletişim takım çalışması ve görsel sanatlar istasyonlarında devam eden etkinliklerin ardından gençlik kampı Hayati İnanç ve Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun keyifli seminerleri ile sürüyor.

Yoğun ders programlarını ve sınavları geride bırakan öğrenciler, Kızılay Gençlik Kamplarında doyasıya eğleniyor. Gençler eğitim, kültürel geziler, eğlence, etkinlik, söyleşiler, geleneksel sporlar, outdoor sporları, trekking ve onlarca zengin kategoride muhteşem bir kamp dönemi yaşayacakları öğrenildi.

Türk Kızılay’ının gençlere yönelik Gençlik Kampları 81 ilden yüzlerce başarılı genci misafir ediyor.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER