Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKızılay Gönüllüleri Kahvaltı’da Buluştu

Kızılay Gönüllüleri Kahvaltı’da Buluştu

 
Varlığı zamanlar sınırlı olmayan Türk Kızılay’ının faaliyetlerinin sürekliliği için gönüllülerin varlığı çok önemli bu amaçla İskenderun Kızılay Şube Gönüllüleri ile Yönetim Kurlu üyeleri kahvaltı programında buluştu ve daha sonra gönüllü oryantasyon eğitimi düzenlendi.
İskenderun Kızılay Şube Binasında gençlik gönüllüleri ile düzenlenen kahvaltı organizasyonuna İskenderun Şube Başkanı Ümit GÜNAY ve Yönetim Kurulu üyeleri Seyfettin YILDIRIM, Gökhal DALKILIÇ, İsmail KARABUĞA ve Osman Nuri KUNDAKÇI’DA katıldı.

Genç gönüllülere Kızılaycılık hakkında bilgi veren İskenderun Kızılay Şube Başkanı Ümit GÜNAY “Bu iyilik serüveninde bizler, geçmişten aldığımız hizmet bayrağını, inşallah daha da yukarılara taşıyarak, yeni nesillere emanet edeceğiz. Bu uğurda gecemizi gündüzümüze katarak, insan onurunun korunması için mücadele ediyoruz. Birçoğunuz gibi bizler de Kızılay gönüllüleriyiz. Gönüllü çıktığımız bu yolda, sizlerin enerjisi, bizlere de güç veriyor, umut veriyor. Nasıl ki Türkiye’nin gücünün en önemli kaynaklarından biri genç nüfusu ise, Türk Kızılayı’nın dünyadaki insani yardım hareketine yöne veren, küresel bir aktör haline gelmesinin en temel dayanaklarından biri de Kızılaycılık ilkelerine gönülden bağlı olan gençlerimizdir.” şeklinde konuştu.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER