Perşembe, Mayıs 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKızılay İskenderun Şubesi 15 Bin İhtiyaç Sahibine Yardımda Bulundu

Kızılay İskenderun Şubesi 15 Bin İhtiyaç Sahibine Yardımda Bulundu

Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Yönetim Uzmanı Seden İlhan, Kızılay İskenderun Şubesi olarak, yardıma muhtaç olan herkesin, her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Kızılay İskenderun Şube binasında yer alan, giyim, erzak, temizlik ürünleri depolarında yer alan ürünler hakkında bilgiler veren İlhan; “Öncelikle ihtiyacı olan vatandaşlarımızı belirliyoruz. Belirledikten sonra tüm kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyoruz, yanlarında olmaya çalışıyoruz. Okullarda, öğretmenlerimizle beraber ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirliyoruz, okullarda da yardımlarımız oluyor. Elimizden geldiği kadar yanlarında olmaya çalışıyoruz. En büyük ödülümüz onların güler yüzlülüğü oluyor. Onlar mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz.

Ürünler bağışçılarımız tarafından geliyor, hiçbiri kullanılmamış, etiketleri üzerinde, sıfır ürünlerdir. O şekilde vatandaşlarımıza veriyoruz. Geçtiğimiz ay 4000 kişiye elimizi uzattık. Senede ortalama 15 bin kişiye ulaşıyoruz. 4000-5000 vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz her ay. Pandemi süresince yardımlarımız arttı yine vatandaşımızın yanında olduk, her zaman yanındayız. Her ay aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayımızı gittikçe artırmaya çalışıyoruz, daha çok kişiye ulaşmaya, daha çok kişiye yardım etmeye çalışıyoruz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER