Salı, Mayıs 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKızılay İSTE de aşure dağıttı

Kızılay İSTE de aşure dağıttı


Türk Kızılay İskenderun Şubesi Muharrem ayı dolayısıyla İskenderun Teknik Üniversitesi Kampüsü girişinde Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli’nin de katıldığı etkinlikte öğrencilere Aşure dağıtımı yaptı.
İskenderun Teknik Üniversitesi kampüs girişindeki Kızılay’ın Çorba evinde dağıtılan aşurelere öğrencilerin yoğun ilgi gösterdi. Muharrem ayı dolayısıyla Kızılay tarafından yapılan aşure dağıtım etkinliğine İskenderun Teknik üniversitesi Rektörü Türkay Dereli de katıldı.
Kızılay’ın aşuresi öğrenciler tarafından kısa sürede tüketilirken, burada Kızılay görevlileri ve öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet eden Rektör Türkay Dereli, “Ülkemizin gelişmesi ve kimseye bağımlı kalmaması için hep birlikte en iyi şekilde çalışacağız. Bu konuda üniversite olarak kapımız herkese açık, üretim yapacak proje geliştirecek kim varsa birlikte çalışmaya davet ediyorum” dedi.
Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı ümit Günay ise Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Üniversite öğrencilerimiz için aşevimizde aşurelerimizi hazırladık. Aşure içerisindeki malzemelerin lezzetinin toplumumuza da yansımasını istiyoruz. Dağıttığımız bu aşurelerin hayrını Allah kabul etsin” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER