Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKızılay’dan çorba, ekmek ve su ikramı…

Kızılay’dan çorba, ekmek ve su ikramı…

Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesinin havaların soğumasıyla birlikte kalabalığın yoğun olduğu her yerde kurduğu stantta verdiği sıcak çorba, ekmek ve su ikramı insanların içini ısıtıyor.

Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, kentte kışa girerken havaların soğumasıyla birlikte insan yoğunluğunun bulunduğu her noktaya sıcak çorba taşıdıklarını ifade ederek “Cuma Namazı Sonrası Sanayi Otogar Camii ile Sahil Kızılay Kan Evi önünde Mobil ikram aracımız çorba ekmek ve su ikramlarında bulunduk. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce İskenderun Teknik Üniversitesi Konservatuarında Düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programında da öğretmenlerimize ikramlarımızdan sunduk. Deniz Er Eğitim Alayında vatani görevlerini yapan Mehmetçiğin yemin merasimine yurdun dört bir yanından katılmak üzere sabahın erken saatlerde ilçemize gelen ailelere çorba su ve ekmek ikramı yapıldı” dedi.

Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, mobil ikram araçlarının kentte insan yoğunluğunun bulunduğu her noktada yerini alarak özellikle soğuk günlerde sıcak çorba, ekmek ve su vatandaşların içini ısıtmaya devam edeceklerini söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER