Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaKlima Çalan 2 Kişi Tutuklandı

Klima Çalan 2 Kişi Tutuklandı

Hatay’ın Merkez ilçesi Antakya’ya bağlı Emek ve Aksaray Mahallelerinde Cep telefonu, kimlik, banyo duşluğu ile klima iç ünitesi çalın 3 kişi’den 2’si çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandılar.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince hırsızlık olaylarının önlenmesi ve şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 13.09.2022 günü Antakya Emek Mahallesinde meydana gelen cep telefonu ve kimlik kartının çalındığı otodan hırsızlık olayı ve 14.09.2022 günü Aksaray Mahallesinde meydana gelen klima iç ünitesi ,banyo duşluğu ve bataryasının çalındığı ikametten hırsızlık olayı şüphelilerinin yapılan güvenlik kameraları incelemeleri sonucunda M.Ç., İ.A. ile K.Y. oldukları tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada,  Şahıslar 19.09.2022 günü Emek ve Esentepe Mahallelerinde yakalanırken, İ.A. hakkında adli işlem yapılarak serbest bırakılırken, M.Ç. ile K.Y. 20.09.2022 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildikleri kaydedildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER