Pazar, Aralık 7, 2025
No menu items!
Ana SayfaArsuzKonacık mahallesine beton asfalt

Konacık mahallesine beton asfalt

 

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Arsuz ilçesi Konacık Mahallesi’nde toplam 3 kilometre uzunluğunda beton asfalt serimi çalışmalarını sürdürüyor.

4 FARKLI NOKTADA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Trafik akışını güvenli hale getirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi yetkilileri, özellikle yaz aylarında sahil kesimini yoğun bir şekilde kullanan vatandaşların trafikte sorun yaşamaması adına 4 farklı caddede çalışma yapıldığını aktardı.

Çalışmalar sayesinde yolların daha konforlu bir hale gelmesini sağlayan HBB, Konacık Sahil yoluna 1,5 km, sahile bağlanan 2 farklı noktada tespit edilen yollarla birlikte toplamda 3 km beton asfalt seriminin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Konacık Mahalle Muhtarı Mehmet Bekçi, yapılan çalışmalardan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile emeği geçenlere teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER