Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKonferans salonuna Sayek'in ismi verildi

Konferans salonuna Sayek’in ismi verildi

Prof. Dr. İskender Sayek İsmi, Anıl Life Hotels Konferans Salonuna Verildi!
Hatay İskenderun da ilk kurulan Anıl Life Butik Otel sahibi İş İnsanı Şekip Abacı ve Ailesi anlamlı bir ana imza attı. Anıl Life Hotels’in konferans salonuna Türkiye’nin sayılı Profesörlerinden olan Prof. Dr. İskender Sayek’in isminin verilmesi adına gece düzenlendi. Gecede konuşan İş İnsanı Şekip Abacı, hayatında kendisine bir dönüm noktası olan İskender Sayek’in adını konferans salonuna vermenin gururunu yaşadığını belirtti.
Otomotiv sektörünün yanı sıra turizm sektöründe de başarılı hizmetler veren Abacı Ailesi, kendileri için değerli ve büyük önem taşıyan Prof. Dr. İskender Sayek’in ismini Anıl Life Hotel’in konferans salonuna verdi.
Anıl Life Hotels düzenlenen geceye, Prof. Dr. İskender Sayek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Anıl Şirketler Grubu Kurucusu Şekip Abacı, Sayek ile Abacı Aileleri ve davetliler katıldı.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, Prof. Dr. İskender Sayek Konferans Salonunun açılışı gerçekleştirildi. Gecede ayrıca Anıl Şirketler Grubu Kurucusu Şekip Abacı, Prof. Dr. İskender Sayek’e kendi fotoğrafının olduğu özel bir tablo hediye etti.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER