Cuma, Mayıs 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayKonteynerde kalanlara gıda kartı verilecek

Konteynerde kalanlara gıda kartı verilecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya asrın felaketi sonrasında en büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da konteynırda kalanlara her ay gıda kartı dağıtılacağını söyledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde şehrin genel durumu hakkında bilgi aldı. Sonrasında yıkımın en çok yaşandığı Antakya’da incelemelerde bulunan Bakan Yerlikaya, şehrin su ve elektrik sorununun çözülmesi konusunda tüm çalışmaların yapıldığını en kısa sürede bu sorunların kalıcı olarak giderilmiş olacağını ifade etti. Yerlikaya konuşmasında konteyner kentlerde kalan vatandaşlara da her ay gıda kartı dağıtılacağını, bu kartlar ile vatandaşların rahatlıkla alışverişlerini yaparak yemeklerini kendileri yapabileceklerini ifade etti.
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; “Şehrimizin yeniden ayağa kalkması için elini taşın altına koyan, yüksek sıcaklara rağmen buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya başta olmak üzere tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza ve teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER