Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel‘’KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR’’

‘’KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR’’

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün sosyal medyadan yaptığı ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu hedef alan sözlerine yanıt verdi. Siyasette ayrıştırıcı, ötekileştirici, aşağılayıcı üslup kullananların kaybetmeye mahkum olduğunu, Belen Belediye Başkanı’nın da aynı akıbete mahkum olduğunun altını çizen Vekil Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’ Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün başkan sıfatıyla söylemiş olduğu bu sözleri doğru bulmadığımı öncelikle ifade etmeliyim. Öyle ya da böyle kendisi Belen Belediyesi’nin başkanıdır. Ve Belen’de her kesimden insan yaşamaktadır. Hakaret ettiği insanlara oy veren bir kısım Belenli’nin bu sözlerden incineceğini bilmesi gerekirdi.

Bu sözler siyasetle bağdaşmamaktadır. Ancak kişinin söylediği sözler kendisini, karakterini ortaya koyar. Bu bakımdan aynı üslupla cevap vermeyi kendime, karakterime ve parti onuruma yakıştıramam.

Kötü söz sahibine aittir. Bilinmelidir ki millet ayrıştırıcı, ötekileştirici, aşağılayıcı, şiddet ve küfür içeren sözleri özellikle belli makamları işgal eden insanlardan duymaktan bıkmıştır. Ve bu tür sözleri seviyesiz ve yakışıksız bulmaktadırlar. İstanbul seçimleri göstermiştir ki bu millet bu dil ve üslupla söylem geliştirip siyaset yapanlara gerekli dersi veriyor. Bir gün Sayın Gül de bundan nasibini alacaktır. Biz siyasetin temiz dil ve güzel ahlak ile ciddiyet içinde yapılmasını istiyoruz.

İbrahim Gül’ün sözleri siyasi değildir ve hakaret ve küfür içermektedir. Bu sözlere cevap vermem mümkün değildir. Sanıyorum il ve ilçe başkanları da aynı gerekçelerle kendisine yanıt vermemişlerdir. Suç olan bu sözlerle ilgili muhatapları gereğini yapacaktır.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER