Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKupa Efsane Başkan Makzume'nin Ellerinde!

Kupa Efsane Başkan Makzume’nin Ellerinde!

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, 26 yıl sonra gelen şampiyonluk kupasını, Türk Futbol tarihine geçen ve bir döneme damgasını vuran efsane Kulüp Başkanı Raymond Makzume’ye götürdü.

TFF üçüncü lig Play Off finalini penaltı atışlarıyla kazanan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat şampiyonluk ve kupa sevincine turuncu-mavili kulübün unutulmaz başkanlarından Raymond Makzume’yi de ortak etti.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, takımın eski kaptanlarından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile İTSO Yönetim kurulu üyesi Muhsin Yeter efsane Kulüp Başkanı Raymond Makzume’yi ofisinde ziyaret etti. Gelecek sezon kenti ikinci ligde temsil edecek olan İskenderunspor şampiyonluk kupasını, Başkan Hakan Bolat ve beraberindekiler Raymond Makzume’ye sunuldu, futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti.

Uzun yıllar sonra ilk kez haber ekibimiz aracılığı ile İskenderunspor’da yaşadığı dönemi anlatan Raymond Makzume “İskenderunspor benim ömrümün büyük bölümünde hep vardı. Levent Yılmaz gibi futbolcular olmasaydı o yıllarda ki başarılara ulaşamazdık. Biz Bugün iskenderunspor gibi ligden lige çıkamadık ama unutulmayan bir sezen Türkiye’ye damgasını vurmuştu o yıl 1. Lige çıkmayı çok istiyorduk ama maalesef mümkün olmamıştı. Ama şunu söylemeliyim ki çok yorucu bir görev bu işe kendini adayan Hakan Bolat Başkanı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat da bugün var olan turuncu-mavili sevdası, İskenderunspor sevgisinin Raymond Makzume başkanın sayesinde oluştuğunu ifade ederek “Biz sizinle İskenderunsporu sevdik. Çocukluğumda yaşadığımız o heyecan, bugün bizlere bunları yaptırdı” dedi.

İskenderunspor’un unutulmaz başkanlarından Raymond Makzume ise İskenderunspor kulüp Başkanı Hakan Bolat’a turuncu kordonlu mavi bir saat hediye etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER