Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayKurban Kesim Hazırlıkları Tamamlandı

Kurban Kesim Hazırlıkları Tamamlandı

Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından geleneksel olarak icra edilen ihtiyaç sahiplerine kurban kesim hazırlıkları tamamlanarak Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı organizasyonu ile ihtiyaç sahipleri ve depremzedelere ulaştırılmaya başlandı.
Asrın felaketi diye tabir edilen 6 Şubat Depremi sonrasında depremzedeler için yoğun çalışma yapan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı tüm birimleri ile Kurban Bayramı mesaisi yapıyor.

 

Geleneksel olarak her yıl Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından yapılan Kurban Kesim kampanyasında bu yıl sayıyı arttırarak 800 haneye kurbanlı et ulaştıracaklarını ifade ederek sözlerine başlayan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamada, “Asrın felaketini en derinden yaşayan memleketimizde ihtiyaç sahipleri ve depremzedeler için kurban kesim programımız için tüm birimlerimiz ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kurbanlık etlerimizi teslim edeceğimiz tüm vatandaşlarımıza Liderimiz Devlet Bahçeli beyin, Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyin, Avrupa Türk Konfederasyonu Başkanı Cemal Çetin beyin selamlarını iletiyoruz. Aynı zamanda hijyen tedbirlerini en üst düzeyde alarak belirlediğimiz alanımızda Kurban Bayramı sabahı kesimleri yaparak ihtiyaç sahipli ve depremzede ailelerimize teslim edeceğiz. Kurban kesimi kampanyamızın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve organizasyonda görev alan tüm ülkücü kardeşlerine teşekkür ediyorum.” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER