Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneKüresel Isınma Konferansı Düzenlendi

Küresel Isınma Konferansı Düzenlendi

Çevre Aktivisti Selda Asker, katıldığı konferansta, küresel ısınmanın durdurulmaması halinde dünyayı bekleyen tehlikeyi öğrencilere açıkladı.

Dünya Çevre Günü” kapsamında Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen ‘Küresel Isınma ve İklim Değişikliklerinin Dünyaya, Hatay’a Etkileri ve Alınması Gereken Önlemler’ adlı konferans öğrenciler tarafından ilgi gördü.

Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatif Başkanı Karataş, konferansın açılışında, “Sizlerle birlikte çevreyle ilgili bir konferans düzenlemek istedik ve çerçevede bize yardımcı olan okul müdürü başta olmak üzere, yönetim ve siz öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.

KÜRESEL ISINMAYI HEMEN DURDURMAMIZ LAZIM

Çevre Aktivisti Selda Asker, konuşmasında ise şunları söyledi: “Küresel ısınmayı hemen bugün durdurmamız gerekiyor. Petrol, kömür, doğalgaz, termik santraller, otomobiller, fabrikalar, tüketim, enerji ve atıklar bugün durdurmazsak eğer ormanlar, canlılar yok olacak, karbondioksit artacak, yeryüzü ısınacak, kışlar sıcak geçecek. Kısaca iklim değişecek. Bitkiler, canlı türleri yok olacak. Dünya bizlerden ve sizden yardım istiyor. Tek umudumuz sizlersiniz, ileride karar vericiler olacaksınız ve ‘Neden dünyayı bu şekilde bize bıraktınız?’ dememeniz için daha dikkatli davranmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER