Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKuyumcular Odası Pilav ve Tatlı İkram Etti

Kuyumcular Odası Pilav ve Tatlı İkram Etti

İskenderun Kuyumcular Saatçiler, Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası, ‘Ahilik Bayramı’ kutlama etkinlikleri çerçevesinde İskenderunlulara tavuklu pilav, ayran ve tatlı ikram etti.

Kuyumcular Çarşısı yan tarafında kurulan çadırda gerçekleştirilen etkinliğe İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Binbaşı Onur Emir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci de katılım gösterdi.

İlçe Müftüsü Osman Şekerci’nin, bolluk, bereket, barış ve ülkemizin bekası için okuduğu duaların ardından pilav dağıtımına başlandı. İlk olarak tencerenin başına geçen Kaymakam Murat Sefa Demiryürek vatandaşlara kendi elleriyle pilav ikram etti.

İskenderun Kuyumcular Saatçiler, Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası tarafından gerçekleştirilen etkinlikle ‘Ahilik Pilavı’na coşku ve bereket kattı. Genç yaşlı çok sayıda Vatandaşın ilgi gösterdiği tavuklu pilav, ayran ve tatlı ikramı afiyetle tüketildi.

İskenderun Kuyumcular Saatçiler, Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, pilav dağıtımı öncesi yaptığı konuşmada “Ahilik Pilavı hayırlı, uğurlu, bereketli olsun. Yiyenlere de afiyet olsun. Allah bereketini içine koysun” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER