Pazar, Haziran 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunKYK öğrencilerinin resimleri sergilendi

KYK öğrencilerinin resimleri sergilendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İskenderun Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencileri tarafından hazırlanan, resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.


İskenderun Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan yirmi kişilik öğrenci grubu tarafından yapılan eserlerin yer aldığı sergide, yağlı boya tekniğiyle yapılmış otuz resim sergilendi.
Sergisinin açılışında konuşan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, sergideki eserlerinden dolayı öğrencileri tebrik etti.
Daha sonra serginin açılış kurdelesi kesilerek, resimler incelendi. Sergide öğrenciler de yaptıkları resimleri anlattı ve bilgiler verdi.
İSTE Konservatuar öğrencileri Hasan Durmaz ve Ceren Yüce’de müzik dinletisi sunarken, protokol tarafından büyük beğeni aldı.
Resim sergisinin sonunda öğrenciler yaptıkları eserlerinden protokol üyelerine hediye ederek sürpriz yaptı. Protokol üyeleri de jestlerinden dolayı öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.
Programa, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in yanı sıra, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Yurt İdare ve İşletme Müdürü Havva Atabey, Yurt Müdürleri Mehmet Ali Yılmaz, Ayşegül Kanca, Fatma Birsen Bozkurt ile öğrenciler katılım sağladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER