Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaDünyadan HaberlerLa Casa de Papel'in 4. Sezonu Yayımlandı

La Casa de Papel’in 4. Sezonu Yayımlandı

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran La Casa de Papel dizisinin 4. sezonu yayımlandı.La Casa de Papel 4. sezonu ne zaman yayımlandı? La Casa de Papel 4. sezonu yayımlandı mı?

La Casa de Papel’in 4. Sezonu Yayımlandı

Son sezonda Rio’yu özgürlüğüne kavuşturmak için bir araya gelen Profesör ve ekibi, bu kez İspanya Merkez Bankası için cüretkâr ve tehlikeli bir plan yapmıştır. Ancak işin içine duygular girince ortalık fena halde karışmış ve profesör bir çıkmazın içerisine girmiştir.

La Casa de Papel 4. Sezonu Fragmanı

 

 

La Casa de Papel’in 4. Sezonu Ne Zaman Yayımlandı

La Casa De Papel’in resmi sosyal medya hesabında yayınlanan bilgilere göre dizi, 3 Nisan Cuma günü sabah saat 10.00’da Netflix ekranlarında olacak.

La Casa de Papel’in 4. Sezonu Kaç Bölümden Oluşuyor

Türkiye’de Netflix’te Top 10’da şuan 4. sırada yer alan ve heyecanla beklenen dizinin 9 bölümden meydana gelmesi bekleniyor. Dizinin geçen sene yayınlanan son sezonu 8 bölümden oluşuyordu.

La Casa de Papel Dizisinin Konusu

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER