Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzLatife Tekin Arsuzlular’la buluştu.

Latife Tekin Arsuzlular’la buluştu.

Arsuz’da Edebiyat Matinesi, pandemi şehitlerine adandı Füsun Sayek anısına Arsuz’da düzenlenen “Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri kapsamında TTB Dr. Ali Özyurt Kültür Sanat Edebiyat Kolu tarafından düzenlenen etkinlikte Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden Latife Tekin Arsuzlular’la Edebiyat Matinesi’nde buluştu.

Latife Tekin’in söyleşinin yanı sıra hekim yazarların etkinliğiyle renklenen gecede, Dr. Ali Özyurt Kültür Sanat Kolu Yürütme Kurulu üyeleri etkinliği pandemide yitirilen meslektaşlarına adadı.

Dr. Ali Özyurt Kültür Sanat Kolu Yürütme Kurulu adına Dr. Ayşegül Tözeren ve kol üyelerinin katıldığı kitap imza gününde TTB Merkez Konseyi’nden II. Başkan Dr. Ali İhsan Ökten, Dr. İskender Sayek ve kızı Selin Sayek Böke de hazır bulundu.

ETKİNLİKLER İKİ BÖLÜMDEN OLUŞTU

İki bölümden oluşan etkinliklerin ilkinde, TTB Ali Özyurt Kültür Sanat Kolu’nun yazar hekimleri Nilüfer Benal, Gönül Malat, Veysi Ülgen, Ali İhsan Ökten ve Ayşegül Tözeren ile yaptığı söyleşi yer aldı. Etkinliğin ikinci bölümünde ise Latife Tekin ile söyleşi ve kitap imza etkinliği yapıldı. Dr. İskender Sayek, açılış konuşmasında Füsun Sayek ve Ali Özyurt’u anarak bu yıl Füsun Sayek etkinliklerinin 16’ncısını yaptıklarını, pandemi nedeniyle iki yıldır yüz yüze yapamadıkları etkinlikleri bu yıl bu şekilde yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Sayek ayrıca TTB Ali Özyurt Kültür Sanat Edebiyat Kolu’na etkinliğe verdikleri destek için teşekkür etti.

SAYEK VE ÖZYURT ANILDI

Dr. Ali İhsan Ökten ise Füsun Sayek ve Ali Özyurt’u anarak başladığı konuşmasında yıllardır sürdürülen bu etkinliklerin yaşatılmasının çok önemli olduğunu belirterek; Füsun Sayek ve Ali Özyurt’un hiçbir zaman unutulmayacaklarını vurguladı. Etkinliği pandemide yitirilen meslektaşlarına adadıklarını belirten Tözeren ise konuşmasında Füsun Sayek’in TTB tarihindeki öneminin altını çizdi. Etkinlikler Latife Tekin söyleşisinin ardından son buldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER