Cuma, Mayıs 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzLava Lighting'in Yeni Mağazası Açıldı

Lava Lighting’in Yeni Mağazası Açıldı

Elektrik ve aydınlatma sektöründe yıllardır faaliyet gösteren Hakem Elektrik, Lava Lighting bayiliğiyle sektördeki yolculuğuna yeni showroomunda devam edecek.

Yusuf Şanlı idaresindeki Hakem Elektrik, Lava Aydınlatma markasının bayiliği ile devam eden faaliyetleri için yeni adresinde hizmet verecek. Yeni mağazanın açılış Törene, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, iş adamları ile seçkin davetliler katıldı.

Törende konuşan firma sahibi Yusuf Şanlı, yıllardır sektörde faaliyet gösterdiklerini dile getirerek, Lava Aydınlatma markasıyla İskenderun ve bölgeyi aydınlatamaya devam edeceklerini söyledi.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Güven, girişimcilik ve yatırımcılık ruhu taşıyan bu gibi insanların desteklenmesi gerektiğini dile getirdiği konuşmasında yeni iş yerinin bölgeye, sahiplerine ve müşterilerine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ise., kent ekonomisin her zaman dinamik olmasını, sürekli açılan işyerleriyle ortaya konduğuna vurgu yaparak, ekonomisi sürekli güçlenen bu şehirde açılış yapmaktan büyük zevk aldığını vurguladı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER