Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporLevent Şahin Konuşmasını Bitiremedi

Levent Şahin Konuşmasını Bitiremedi

Hatay’da yaşanan depremin ardından takımın başında gönüllü olarak çalıştırıcılık yapan İskenderunspor Teknik Direktörü Levent Şahin basın toplantısında maçı değerlendirirken, “İki takım da oyun olarak, futbol anlayışı olarak, mücadele olarak, şampiyonluğa aday takım olduğunu gösterdi.  Kocaelispor’u tebrik ediyorum. Geçmişi de başarılarla dolu takıma karşı oynadık. Zor deplasman olduğunu biliyorduk. İlk 20 dakika Kocaelispor’un üstünlüğü vardı. Sonra oyunun kontrolünü aldık. Özellikle orta alandaki üstünlüğümüz hücum organizasyonlarında etkili olmaya başladı. Maçı tekrar seyredip yorumlamak daha doğru olacaktır. Talihsiz bir gol bizim için kalan dakikalar adına kötü bir sürecin başlangıcı oldu. Rakibimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

 

“Bu hikayenin sonuna üst lige çıkmak yakışır”
Basın mensuplarının depremden sonraki süreçte nasıl lige tutunduklarıyla ilgili olarak Levent Şahin, “Futbolun ve teknik adamlığın dışında yaptığım görev süreciydi. Bunu hiçbir zaman kendi başıma yapmadım. İçerde çok karakterli oyuncu grubu bar. Bu süreçten çıkmak kolay değil. Bizler buradan etkilendik. Sizler de 1999’da yaşadınız. Bu süreci biliyorsunuz. Benim için çok fazla anlatılacak bir şey yok. Ama onların sonuna kadar mücadele edeceğini, bu süreçte yer alacağını biliyorum. Matematiksel olarak bitmediği sürece futbol her şeye gebe bir oyun. Geleceğimiz nokta içinde sonuna kadar devam edeceğiz. Kendi aramızda da konuşuyorduk; burada kazansak çok büyük avantaj sağlayacaktık. Bizim için büyük resim var. O da bir üst lige çıkabilmek. Bugün yensek daha farklı planlar yapacaktık. Maalesef olmadı. Buradan nasıl çıkarız? İkini çıkarız, play-off oynar çıkarız. Ama tek düşüncemiz buradan çıkabilmek. Bu hikayenin sonuna gerçekten bu yakışır. Futbolcu grubumuzu tanımanızı gerçekten isterdim” diyerek duygularını ifade etti.

 

 

“Çok doğru meydan okumaymış. İyi ki buradayım”
Aylardır İstanbul’da maçlara hazırlandıkları hatırlatılan ve takımda motivasyonu nasıl sağladıkları sorulan başarılı teknik adam, “Basın toplantısından ziyade, o kadar güzel şeyler söylüyorsunuz, onura ediyorsunuz ki, düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. Tek başıma yapabileceğim bir şey değildi. Antrenörlük hayatım boyunca bilime inandım. Bilim doğrultusunda gidiyoruz. Yaşam koçlarımız var takıma destek veriyorlar. Ekibimdeki arkadaşlar, eğitimli arkadaşlar fiziksel ve psikolojik destek veriyorlar. Sayın başkan Hakan Bolad’ı es geçmemek lazım. Sadece lige devam etme kararı değil, meydan okumaydı. Sonuçtan bağımsız şunu söylüyorum; gerçekten doğru bir meydan okumakmış. İyi ki buradayım” yanıtını verdi.

Duygulandığı için konuşmayı sürdüremedi
Depremden sonra dik duruş gösterip para almadan görev yapmasının sorulması üzerine ise Şahin, “Yapmam gereken bir şeyi yaptım. Oralarda çocukluğum geçti” sözlerini kaydetti ve duygulandığı için konuşmasını sürdüremedi. Konuk ekibin teknik direktörü Levent Şahin hatıra fotoğrafı çektirdiği basın mensuplarının alkışları arasında toplantıdan ayrıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER