Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporLevent Şahin'den İlk Açıklama!

Levent Şahin’den İlk Açıklama!

Depremienciddişekildehisseden2.Lig kulübü İskenderun FK’nın başına hiçbir ücret beklemeden geçen teknik direktör Levent Şahin’den önemli açıklamalar geldi. Deneyimli hoca, “Kariyerimde sadece Dünya Kupası görmedim ama bu benim için en önemli imza” dedi.

Levent Şahin'den unutulmayacak adım

2. Lig’de şampiyonluk hedefleyen İskenderun FK, deprem sonrasında lige devam kararı almıştı. Bu süreçte teknik direktörsüz olan Güney ekibinin başına ise uzun yıllar Fatih Terim‘in yardımcılığını yapan doktoralı teknik adam Levent Şahin geçmişti. Sezon sonuna kadar hiçbir maddi beklentisi olmadan görev almak şartıyla göreve gelen deneyimli teknik adam süreç hakkında değerlendirmede bulundu.

Şahin, “Kendi adıma felaketin ilk anlarından bu yana bölgeye maddi manevi gereken tüm desteği vermeye çalışıyorum. Anne tarafından da İskenderunluyum. Orada 3 kuzenim ve eniştem vefat etti. Ben de işimi, mesleğimi kullanarak bu konuda üzerime düşeni yapmak istedim. Herhangi bir beklentim kesinlik olamaz. Bizim için bu süreçte başarının karşılığı; bu takımı destekleyenlere biraz olsun felaketi unutturabilmek, bir nebze olsun tebessüm oluşturabilmek” dedi ve ekledi:

‘Profesörlerle çalışıyoruz’

“Ülkemizde alanının en iyisi olan Profesör ve uzmanlardan oluşan bir ekibi oyuncularımıza destek olabilmeleri açısından koordine ettik. Mental toparlanma en önemlisi. Bilimin bize sunduğu bu noktadaki tüm imkanları kullanarak başlayacak olan lige hazır hale geleceğiz.Ülke sporunun şu anda psikolojik destek, mental gücü yeniden inşa etmeye ihtiyacı var. Bunun en hızlı aracı kabul etmeliyiz ki futbol. Biz de futbolun bu gücünün farkında olup yaraları sarmalıyız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER