Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberLider 5 Temmuz İskenderun Spor Adana Ülkügücü Spor'u 4-1 Mağlup Etti

Lider 5 Temmuz İskenderun Spor Adana Ülkügücü Spor’u 4-1 Mağlup Etti

Hatay‘dan 5 Temmuz İskenderun Spor, Gaziantep ilinden Ankas Spor, Adana’dan Ülkügücü, Mersin’den de İdmanyurdu 1925 Spor  takımlarının katıldığı Bölgesel Amatör Ligi Hazırlık turnuvasına devam edildi.

Karayılan Belediye Spor tesislerinde oynanan ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderun Spor kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Başkan yardımcısı Suat Alpaydın’ın da izlediği karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor, her iki yarıda atılan gollerle Adana temsilcisi Ülkügücü Spor’u 4-1 mağlup etti. 5 Temmuz İskenderun Spor’un gollerini Emre Nur (2), Ali Ozan ile Taha Can Uysal atarken, Ülkügücü Spor’un tek golünü Resul Çiçek kaydetti.

Günün diğer karşılaşması Mersin ilinde oynandı. Yapılan karşılaşmada İdmanyurdu 1925 Spor, Gaziantep Ankas Spor’u 3-2 mağlup etti.

Alınan bu sonuçların ardından 5 Temmuz İskenderun Spor, iki karşılaşmada 2 galibiyet 1 de beraberlik alarak topladığı 7 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, 5 puan ile İdmanyurdu 1925 Spor ikinci durumda yer alırken, Adana Ülkügücü ile Gaziantep Ankas Spor’un birer puanları bulunuyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER